Saavutettavuusseloste

Yhdessä toimien -hankkeen saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee Yhdessä toimien -hankkeen verkkosivustoa, ja se on laadittu 22.9.2020. Tämän digipalvelun saavutettavuuden arviointi perustuu Diakin itsearvioon.

Digipalvelun saavutettavuuden tila ja ei-saavutettava sisältö

Digipalvelu ei todennäköisesti kaikin osin täytä kriittisiä A & AA saavutettavuusvaatimuksia.

Sivustossa on todennäköisesti useita visuaalisia ja sisällön puutteita, kuten puuttuvat tekstivastineet kuvissa, puutteellinen linkityskäytäntö linkeissä ja puutteita värikontrasteissa sekä sivuston PDF-tiedostojen saavutettavuudessa.

Syy noudattamatta jättämiselle: Kohtuuton rasite. Sivusto sisältöineen on tuotettu jo päättyneessä Yhdessä toimien -hankkeessa ennen EU:n saavutettavuusasetuksen määrittelyiden julkaisua, joten muutoksiin ei ole käytettävissä henkilöstöä tai budjettia. Rahoittajan ohjeen mukaisesti hankkeen tulokset pidetään kuitenkin esillä nettisivuilla vielä vuoden 2021 ajan, jonka jälkeen sivusto poistuu.

Palaute saavutettavuudesta

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi.

Verkkolomakkeella: https://www.diak.fi/diak/anna-palautetta/ Lomakkeen kohta verkkosivuston saavutettavuus. Kerro palautteessa, mitä Diakin hallinnoimaa sivustoa palaute koskee.

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit ilmoittaa asiasta valvontaviranomaiselle.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö

www.saavutettavuusvaatimukset.fi (suomeksi)
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde +358 295 016 000