Kuluneen kevään toimintaa

Yhdessä toimien -hanke oli mukana Yhteinen keittiö -hankkeen pitämässä Osallisuus-työpajassa Ivalossa 21.3. Tapahtumaan osallistui ihmisiä usealta taholta ja herätti hyvää keskustelua. Jatkoa vastaavalle toiminnalle mietitään!

Hanketta esiteltiin Diakin kehittämispäivien hankebasaarissa 23.3. Hankkeet esittelivät toimintaansa toisilleen, tarkoituksena tehdä näkyväksi kytköksiä sekä hankkeiden välille että Diakissa opetettaviin tutkintoihin.

Pääsiäisen aikaan Yhdessä toimien -hanke on mukana Inarin seurakunnan järjestämässä pääsiäisvaelluksessa, jossa on yhteistyössä mukana myös Helluntaiseurakunta.

Hanketyöntekijä Jenni Tapionlinna on ollut lainattavana kirjastossa asiointiapuna Lainaa sosionomi -toiminnassa. Seuraavan kerran Jenni on lainattavassa avuksi 12.4.

Ladut

Kuva: Jenni Tapionlinna